SIGUES RESPONSABLE, COMPRA PRODUCTE LOCAL

«Sigues responsable, compra producte local» és la campanya de promoció dels mercats i comerços locals iniciada en pobles del Ter-Brugent.
La campanya “Sigues responsable, compra producte local” vol incentivar la població a consumir producte de proximitat a través dels comerços locals i els mercats setmanals de Sant Julià del Llor i Bonmatí, la Cellera de Ter, Amer, les Planes d’Hostoles i Sant Feliu de Pallerols.

La campanya inclou material promocional, com ara díptics informatius, cartells, banderoles i bosses de la compra plegables, i el tret de sortida de la campanya es va donar el dimecres 13 de març a Amer i es va anar fent extensiva a les altres poblacions a partir del primer dia de mercat de cada municipi. La campanya consisteix en què el consumidor ha de presentar al seu ajuntament tres tiquets de compra dels comerços locals o bé de les parades del mercat i serà obsequiat amb una bossa de la compra plegable. La campanya tindrà lloc fins a exhaurir les existències de bosses plegables.

Amb la col·laboració dels ajuntaments, la iniciativa ha estat impulsada per Adrinoc, que se sustenta amb aportacions del Ministeri d’Agricultura i dels fons europeus Feder.

1200_1552500967MercatsDelTerBrugent_Banderola_OK