FOMENT DE L’ARTESANIA ARTÍSTICA AL TER-BRUGEN

 FORMACIONS I ASSESSORAMENT PER AL FOMENT DE L’ARTESANIA ARTÍSTICA 

Les persones que es dediquin a l’artesania de forma professional o semiprofessional i que vulguin millorar la seva formació en disseny de producte, en gestió empresarial, en comercialització o en crear experiències turístiques vinculades a l’artesania, estan convidades al programa de formació que ofereix el projecte COOP’ART. 

El programa inclou sessions formatives i, a més, els artesans que participin entraran, a més, en una bossa d’hores d’acompanyament i assessorament empresarial i de disseny de producte i de producció.

El projecte COOP’ART (2018-2020) és una iniciativa que té com a objectiu millorar el potencial del sector de l’artesanat artístic, contribuint en la valorització del patrimoni cultural i l’atractiu turístic del territori. Es tracta d’un projecte transfronterer on participen diferents entitats franceses de Midi Pyrénées i Languedoc Rousillon i de Catalunya.

Informació o inscripcions: www.selvacultura.cat / nuria.alamon@raiels.cat / tel. 696103559.

Dossier de formacions i assessorament: http://www.selvacultura.cat/pujades/files/dossier-formacions-coopart%20%282%29%281%29.pdf

Les dues primeres sessions formatives es faran a Anglès i Bonmatí.

Pindola-1-DINA4-cat Pindola-2-DINA4-cat